Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κατούνας Πάνος Καλογιάννης υποψήφιος με τον Γ. Αποστολακη


Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κατούνας Πάνος Καλογιάννης γνωστοποίησε χθες την υποψηφιότητα του με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας ,Γιώργου Αποστολάκης.
Ο κύριος Καλογιάννης θα δώσει την μάχη για την Δημοτική Ενότητα Κατούνας και μέσα
από αυτή την υποψηφιότητα θέλει  να αντιμετωπίσει, όπως αυτός ξέρει τα σοβαρά προβλήματα της Κατούνας.
Ο κύριος Καλογιάννης τόσα χρόνια έχει δώσει το στίγμα του μέσα από τους αγώνες για τα αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα της περιοχής. Έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει την μάχη  για την στελέχωση και την καλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας Κατούνας προς όφελος των συμπολιτών του. Ο κύριος Καλογιάννης είναι γνωστό ότι ,η κάθε  ενέργεια που κάνει ,έχει στόχο τον άνθρωπο και το  κοινωνικού συνόλου. Άλλωστε εκτιμούμε ότι η αγάπη του για την Κατούνα και τους κατοίκους της ,των ωθεί να μπει στην πρώτη γραμμή και να παλέψει για τα χρόνια και άλυτα προβλήματα που μαστίζουν την Κατούνα
Ο κύριος Καλογιάννης δήλωσε ότι «η απαξίωση για την Κατούνα και η εγκατάλειψη των έργων πνοής με οδηγεί να ζητήσω την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας για την μάχη του αύριο. Ειδικότερα η αδιαφορία των υπευθύνων για τα  σφαγεία Κατούνας , για το αρδευτικό έργο στον κάμπο , για τις κλειστές και εγκαταλειμμένες  λόγω κακής διαχείρισης ιαματικές πηγές Τρύφου, η αδιαφορία για τους κτηνοτρόφους μας και τους αγρότες μας, που είναι μια από τις κύριες πηγές εισοδήματος στην Κατούνα και που πηγαίνουν με δυσκολία στα μαντριά τους και τα χωράφια τους  λόγο εγκαταλελειμμένων δρόμων και  τα προβλήματα που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας Κατούνας  με οδηγούν στην απόφαση να είμαι υποψήφιος σύμβουλος στην Δημοτική ενότητα Κατούνας με τον Γιώργο Αποστολάκη»
Οι κύριος Πάνος Καλογιάννης συνεχίζοντας αναφέρει  «μέσα σε αυτή την μεγάλη οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει ο λαός και η χώρα μας ,πολλοί από τους  συντοπίτες μας  στην Κατούνα επενδύουν αρκετά χρήματα και κόπο φτιάχνοντας καινούργια καταστήματα. Προσπαθούν μόνοι τους να αλλάξουν την εικόνα του Χωριού μας και εμείς δεν καταφέραμε να φτιάξουμε ούτε  την είσοδο και έξοδο της Κατούνας .  Είναι απαράδεκτο να υπάρχει τέτοια είσοδος και έξοδος με φράκτες ,παλιούρια  και πουρνάρια το 2014 και  αισθάνομαι  ντροπή για τους ξένους που έρχονται στην Κατούνα και βλέπουν τέτοια είσοδο.
Είμαστε το εμπορικό κέντρο του κεντρικού Ξηρομέρου και είμαστε υποχρεωμένοι να πηγαίνουμε μπροστά και να παρέχουμε πολύ περισσότερα και στους συντοπίτες μας και στην ευρύτερη περιοχή που στηρίζεται σε εμάς .Αναγνωρίζουμε  το μεγάλο βάρος που αναλαμβάνουμε και γνωρίζουμε τις  δυσκολίες που θα συναντήσουμε. Εγώ οι συνυποψήφιοι μου και ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Αποστολάκης θα παλέψουμε σκληρά για να λυθούν τα προβλήματα που προανέφερα  και θα δώσουμε την πραγματική θέση  στην Κατούνα που της αρμόζει και της αξίζει. Επειδή γνωρίζουμε ότι τόπος που δεν έχει εισόδημα δεν έχει μέλλον , και καμιά προοπτική γιαυτο  βασική προϋπόθεση του συνδυασμού είναι να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για εισόδημα στους κατοίκους της Κατούνας»
Κλείνοντας είπε χαρακτηριστικά  «είμαι βέβαιος ότι όλοι αγαπάμε την Κατούνα και εμείς που μένουμε εδώ αλλά και οι ετεροδημότες μας που θέλουν να νιώθουν περήφανοι για το χωριό μας .Όλοι θέλουμε να έχουμε  τα στοιχειώδη και τα βασικά τα οποία σήμερα λείπουν. Σας καλώ λοιπόν όλους να βάλουμε πλάτη για την Κατούνα . Το οφείλουμε όλοι για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Υπάρχει ακόμη ελπίδα για την Κατούνα, αρκεί να το πιστέψουμε εμείς οι Κατουνιώτες».
amvrakikosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου