Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

Ανοικτή επιστολή υποψηφίου δημάρχου Ευθύμιου ΦερεντίνουΠΡΟΣ:
Α. Δημοτικές παρατάξεις και υποψηφίους δημάρχους, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους των δημοτικών εκλογών Μαΐου 2014 του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
Β. Πολιτιστικούς, Αθλητικούς συλλόγους και Φορείς Εθελοντισμού του δήμου.

Αξιότιμοι συμπολίτες.
     Κατά τη συνάντηση εργασίας που είχαμε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 με δημοτικούς
συμβούλους και δημοτικές παρατάξεις, τέθηκαν τα εξής δύο θέματα από την παράταξη «συμμαχία προσφοράς»:

          Θέμα 1ο:    Προκειμένου να αναζητηθούν και συζητηθούν πιθανές ελάχιστες αλλά κρίσιμες δράσεις που θα μπορούσαν να αποτελέσουν κοινούς στόχους των προγραμμάτων υποψηφίων δημοτικών παρατάξεων, είναι σκόπιμο και χρήσιμο η Δημοτική Αρχή να ενημερώσει τους συμμετέχοντες στη συζήτηση για την παρούσα κατάσταση του δήμου όσον αφορά θέματα οικονομικών και έργων ανάπτυξης και υποδομών.  Τούτο θα είναι χρήσιμο  επίσης και για την εκπόνηση ρεαλιστικών προγραμμάτων των υποψηφίων δημοτικών παρατάξεων.

Θέμα 2ο: Ως καταρχήν δράσεις που θα μπορούσαν να συζητηθούν και αποτελέσουν κοινά αποδεκτούς στόχους, η «συμμαχία προσφοράς» πρότεινε: Πολιτισμό. Αθλητισμό και Εθελοντισμό.
    Κατόπιν των παραπάνω προτάσεων, παρακαλώ για την εκδήλωση  τυχόν ενδιαφέροντός σας μέχρι την Παρασκευή 21 Μαρτίου (τηλεφωνικά ή με οποιοδήποτε μέσο) προκειμένου να οριστεί (κατόπιν συνεννόησης) επόμενη συνάντηση εργασίας εφόσον διαπιστωθεί προς τούτο ενδιαφέρον συμμετοχής, με αντικείμενο τα προαναφερθέντα δύο θέματα.

                                                                            Βόνιτσα 15 Μαρτίου 2014

                                                                                      Με εκτίμηση  
                               Φερεντίνος  Ευθύμιος 

                                Υποψήφιος  δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου