Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Έναρξη Δραστηριοτήτων Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας 2012

Ο Ν.Ο.Βόνιτσας θα ξεκινήσει από 1/6/2012 τις δραστηριότητες του για φέτος. Ώρες Λειτουργίας: 10.00 -13.00 και 16.00 - 21.00, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά:

Στο διάστημα αυτό θα διοργανωθούν μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά με σκάφη κατηγορίας optimist. Τα μαθήματα παρέχονται από διπλωματούχο καθηγητή φυσικής αγωγής με ειδίκευση στην ιστιοπλοΐα και θα τηρούνται όλες οι απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας για τους συμμετέχοντες (σωστική λέμβος, σωσίβια κλπ). Για την σωστή προετοιμασία των αθλητών, αποκτήθηκαν 5 νέα σκάφη αγωνιστικού τύπου, ώστε να είναι δυνατή η συμμετοχή μας και σε αγώνες.
Το κόστος συμμετοχής των μαθημάτων είναι 30€/μήνα τα οποία αντιστοιχούν στο κόστος διεξαγωγής των μαθημάτων. Για αδέρφια θα υπάρχει συνολική έκπτωση 10€ (δηλαδή 50€ ανά μήνα και για τα δύο παιδιά).

Εξάσκηση κανό-ιστιοπλοΐα τύπου laser-ιστιοπλοϊα τύπου optimist : Για όλο το καλοκαίρι θα διατείθονται στις ώρες λειτουργίας του Ομίλου κάθε μέρα για εξάσκηση κανό και ιστιοπλοϊκά σκάφη (τύπου laser, optimist) σε όλο το κοινό.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙ
έγγραφη άδεια του κηδεμόνα με σχετική υπεύθυνη δήλωση που θα συμπληρώνεται κατά την εγγραφή από τον ίδιο τον κηδεμόνα. Επίσης απαραίτητη προϋπόθεση είναι η γνώση κολύμβησης χωρίς βοηθητικά μέσα (βατραχοπέδιλα, κλπ) το οποίο θα δηλώνεται στην υπεύθυνη δήλωση του γονέα.

Σας περιμένουμε όλους για να απολαύσουμε τις ομορφιές της Βόνιτσας εντός και εκτός θαλάσσης!!!

Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου