Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ολοκληρώνει σιγά σιγά το ρόστερ του ο Α.Ο. Βόνιτσας.

Μετά την ανακοίνωση του προπονητή η Διοίκηση του Α.Ο. Βόνιτσας ανακοινώσε την συνεργασία με τους παρακάτω παίχτες Αποστόλης Πέρλης, Καραμπάς Γιάννης , Ζαχαράκης Γιώργος και
Προδρομίτης Μάκης, Λουκάς Θειακός, Διονύσης Κακιούζης. Παρακάτω η παρουσίαση των μεταγραφών από το Δ.Σ. της ομάδος μας.

Η επιστροφή του ... "αρχηγού"!!!


Μετά από ένα χρόνο απουσίας από το ρόστερ της ομάδας μας για επαγγελματικούς λόγους , ο Αποστόλης Πέρλης επιστρέφει και θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του Κώστα Παπίρη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.Ο Αποστόλης που αγωνίζεται στη θέση 4 , αφού συζήτησε με τη διοίκηση και έλυσε κάποια προβλήματα που αφορούν την επαγγελματική του δραστηριότητα, αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να προσφέρει με τη σειρά του τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Με την επιστροφή του "αρχηγού" ενισχύεται σημαντικά η γραμμή των ψηλών και έτσι πλέον , επιδίωξη της διοίκησης και του προπονητή είναι η ενίσχυση της ίδιας γραμμής με ακόμη ένα παίχτη , καθώς και η ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής για να κλείσει το φετινό ρόστερ.


Συνεχίζουν οι: Καραμπάς,Ζαχαράκης,Προδρομίτης


Αυτονόητο θεωρείται το γεγονός ότι η Διοίκηση της ομάδας μας, συζήτησε και για τις προθέσεις τριών δικών της παιδιών για τη συμπλήρωση του φετινού ρόστερ. Οι αθλητές Καραμπάς Γιάννης , Ζαχαράκης Γιώργος και Προδρομίτης Μάκης συμφώνησαν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον ΑΟΒ. Και οι τρεις αθλητές προέρχονται από τα σπλάγχνα της ομάδας μας , συμμετέχουν ανελλιπώς σε αυτή , με εξαίρεση τον Καραμπά που την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 αγωνίστηκε στη Δόξα Λευκάδος στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.


Παραμένει ο Λουκάς Θειακός!
Η συζήτηση με τους αθλητές που ήταν στο περσινό ρόστερ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς πρόθεση της Διοίκησης και του Προπονητή είναι η παραμονή ορισμένων εξ΄αυτών. 'Ετσι συμφώνησε σε όλα και παραμένει για ένα ακόμη χρόνο στην ομάδα μας , ο έμπειρος center Λουκάς Θειακός. Ο Λουκάς που στο παρελθόν αγωνίζονταν στη Δόξα Λευκάδας και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα μας , δέχτηκε με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας μας , καθώς όπως τονίζει ο ίδιος αποτελεί και αυτός πλέον μέλος της μεγάλης οικογένειας του Α.Ο.Β. Η Διοίκηση του Α.Ο.Β ευχαριστεί τον αθλητή γι' αυτή του την απόφαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου